Čistila

art.:427012

Graf Clean, čistilo v spreju

Visoko učinkovita formulacija za čiščenje oznak, grafitov in lepil (marker, barva, črnilo, lepila, smole …) na betonu, lesu, keramiki, barvi, plastiki. Ne poškoduje večine materialov in elementov. Učinkovito odstranjuje drevesno smolo na vozilu. Pred uporabo pretresite; razpršite približno 30 cm površine, ki jih želite očistiti. Pustite nekaj minut. Obrišite s krpo in ga po potrebi sperite. Izvedite previdnostni predhodni preskus.

Vsebina: 400ml

art.: MT061

LG Hyc- letno čistilo vetrobranskega stekla

Čisti popolnoma. Visoko koncentrirano čistilo za vetrobranska stekla za poletne in tropske države. Pusti vetrobransko steklo brez sledov. Odpravi “masten” film. Parfumirana formula za prijetno vzdušje v kabini.
Doziranje: 10 ml za 1 l vode. 250 ml steklenička omogoča pripravo 25 l letnega čistila za čiščenje vetrobranskega stekla.

Vsebina: 250 ml

MT647

Visor Clear

Čistilo za vizirje in anti fog

Omogoča odstranjevanje umazanije in trdovratnih sledi (žuželk, cestnih filmov, maščob, blata itd.) Na vizirjih čelad, očalah in vetrobranskih steklih. Formulacija proti dežju / proti megli brez amoniaka. Na površino, ki jo želite očistiti poškropite, pustite, da deluje za nekaj sekund in obrišite z mikro krpo v krožnih premikih. Za izboljšanje učinka proti dežju / proti megli ponovite obdelavo na čisti površini. Ne uporabljajte s papirjem, bombažem ali brisačo. Združljiva z vsemi površinami / materiali

Vsebina: 125 ml

MT641

Helmet Fresh

Deodorant za podloge čelad.

Deodorizacije motoristične opreme (čelado / čevlji / rokavice / itd). Hitro in trajno odpravlja vire neprijetnih vonjav, medtem ko je prijetno odišavljen.NAVODILA ZA UPORABO: Na površini, ki jo želite obdelati, nekaj sekund napršite po 30 cm. Pustite odzračiti 30 do 50 minut po zdravljenju. Združljiv z vsemi materiali.

Vsebina: 125 ml